Inspirerende Spænding: Professional Line

Oplev Fotobogen med WOW-effekt

Håndlavet

Håndlavet

Håndlavede premium produkter lavet af højkvalitetsmaterialer

Akrylglas forside

Akrylglas forside

Oplev intens lysstyrke og farvedybde

Ingen logoer

Ingen logoer

Vi placerer ingen utiltalende producentlogoer på vores produkter

Én historie, én passion

Én historie, én passion

Håndlavet, høj kvalitet og med en følelse af noget helt særligt. Vi har designet vores Professional Line Fotobøger til at imødekomme moderne fotografers behov i enhver henseende. Den luksuriøse forside i akrylglas i kombination med en bagside og ryg i højkvalitets kunstlæder skaber et helt specielt produkt. Den matchende premium gaveæske sikrer en elegant præsentation.

Professionelle fotobogsformater

Elegant forside i akrylglas

Elegant forside i akrylglas

Kombinationen af akrylglas og kunstlæder af høj kvalitet som indbinding, gør denne fotobog helt unik. Akrylglas giver intens klarhed, farveglans og imponerende dybde, så du får en iøjnefaldende forside.

Individuelt design

Individuelt design

Den håndlavede Professional Line Fotobog tilbyder dig forskellige indbindingsmuligheder i kunstlæder og specielle overflader såsom linned, kork eller trælook. Disse indbindingsmuligheder kan også personliggøres med personlig tekst og multimedieklip.

Unikt design

Et mindeværdigt design. Vores forsider i akrylglas kan kombineres med forskellige kunstlædermuligheder. Dette giver ikke kun din Fotobog en speciel følelse, men også et individuelt, elegant udtryk.

Unikt design
XT Professional Line Fotobog

XT Professional Line Fotobog

Stimuler alle dine sanser med den luksuriøse følelse af de ekstra tykke sider i din fotobog. Med XT Professional Line Fotobøgerne bliver det en særlig oplevelse at se dine billeder.

Overflade på siderne

Overflade på siderne

Vores højglans og matte fotopapir viser klare billeder og farver. Hvis du leder efter ekstra karakter i dine billeder, vil det blive leveret med vores eksklusive matte trykpapir.

Dine billeder i panorama

Vores Professional Line Fotobøger har Layflat indbinding, så du ikke mister nogen detaljer i dine fotografier. Fotobogen kan åbnes 180º, så du kan nemt placere et billede over to-sider og skabe en imponerende panoramaeffekt.

Dine billeder i panorama
Fyldt med passion

Fyldt med passion

Premium gaveæsken er en elegant måde at præsentere vores Professional Line Fotobøger på. Den håndlavede æske har et nydeligt kunstlæderomslag, er ideel som stilfuld gaveemballage og tilbyder samtidig sikker opbevaring.

Lad dig inspirere af vores galleri!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Se nærmere på Professional Line

I denne video viser vi dig i detaljer vores Professional Line Fotobøger. Du vil være i stand til at se de forskellige tilgængelige formater, samt efterbehandlingsmulighederne for indbindingerne og de indvendige sider.

Design nu
Design nu