Inspirerende Spænding: Professional Line

Oplev Fotobogen med WOW-effekt

Håndlavet

Håndlavet

Håndlavede premium produkter lavet af højkvalitetsmaterialer

Akrylglas forside

Akrylglas forside

Oplev intens lysstyrke og farvedybde

Ingen logoer

Ingen logoer

Vi placerer ingen utiltalende producentlogoer på vores produkter

En historie, en passion

En historie, en passion

Håndlavet, af høj kvalitet og med det helt særlige. Vi har designet vores Professional Line fotobøger til at opfylde moderne fotografers behov i enhver henseende. Den luksuriøse akrylglasfront i kombination med et bagomslag og en ryg i kunstlæder af høj kvalitet skaber et helt særligt produkt. Den matchende premium gaveæske sikrer en elegant præsentation.

Professionelle fotobogsformater

Elegant akryldæksel

Elegant akryldæksel

Kombinationen af |acryl og kunstlæder af høj kvalitet gør denne fotobogs omslag helt unikt. Akryl giver intens lysstyrke, farvebrillans og imponerende dybde til et slående omslagsbillede.

Individuelt design

Individuelt design

Den håndlavede Professional Line fotobog tilbyder dig forskellige omslagsmuligheder i kunstlæder og specielle overflader som f.eks. linned, kork eller trælook. Disse overflader kan yderligere tilpasses med tekst og clipart.

Unikt design

Et mindeværdigt design. Vores forsider i akrylglas kan kombineres med forskellige kunstlædermuligheder. Dette giver ikke kun din Fotobog en speciel følelse, men også et individuelt, elegant udtryk.

Unikt design
XT Professional Line Fotobog

XT Professional Line Fotobog

Stimuler alle dine sanser med den luksuriøse følelse af de ekstra tykke sider i din fotobog. Med XT Professional Line Fotobøgerne bliver det en særlig oplevelse at se dine billeder.

Overflade på siderne

Overflade på siderne

Vores højglans og matte fotopapir viser klare billeder og farver. Hvis du leder efter ekstra karakter i dine billeder, vil det blive leveret med vores eksklusive matte trykpapir.

Dine billeder med panoramaudsigt

Vores Professional Line fotobøger har Layflat-indbinding, så du ikke mister nogen detaljer i dine fotografier. Takket være 180º-åbningen kan du uden problemer placere billeder på tværs af to sider og skabe en imponerende panoramisk effekt.

Dine billeder med panoramaudsigt
Fyldt med lidenskab

Fyldt med lidenskab

Den førsteklasses gaveæske er en elegant måde at præsentere vores Professional Line fotobøger på. Den håndlavede æske med et fint kunstlæderbetræk er ideel som stilfuld gaveemballage og giver samtidig sikker opbevaring af dit minde.

Lad dig inspirere af vores galleri!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Se nærmere på Professional Line

I denne video viser vi dig i detaljer vores Professional Line Fotobøger. Du vil være i stand til at se de forskellige tilgængelige formater, samt efterbehandlingsmulighederne for indbindingerne og de indvendige sider.

Design nu
Design nu