Layflat fotobøger

Hvad er Layflat-binding?

Layflat er en type indbinding med en åbning på 180º, så fotobogen kan ligge fladt på bordet. Takket være denne indbinding er fotobogen meget mere behagelig at se på, uden uønskede folder mellem de to sider. Med andre indbindingsteknikker går synligheden tabt i midten.

Hvad er Layflat-binding?
Sådan ser almindelig indbinding ud

Sådan ser almindelig indbinding ud

Ved konventionel indbinding opstår der folder i midten af fotobogens sider, hvilket resulterer i et tab af synlighed. Det betyder, at du ikke kan se det fulde billede korrekt, og det betyder også, at du skal være mere opmærksom på, hvor du placerer dine fotos, når du designer. Med en fotobog, der har Layflat-binding, har du ikke længere dette problem.

Layflat-binding - høj fleksibilitet i layoutet

Layflat-binding - høj fleksibilitet i layoutet

Layflat-bindingen giver dig mulighed for at placere billeder mellem to sider uden at miste synligheden. Det betyder, at du har stor fleksibilitet, når du designer din fotobog, og at du kan placere dine billeder mere frit. Du mister ikke nogen detaljer.

En panoramaudsigt over dine fotos

Du kan også udnytte Layflat-bindingen til at placere billeder på to hele sider og skabe en imponerende panoramaudsigt. Derfor er denne robuste indbinding, hvor siderne ikke falder ud, også ideel til panoramabilleder eller billeder med mange personer.

En panoramaudsigt over dine fotos
Indvendige omslag, der kan tilpasses

Indvendige omslag, der kan tilpasses

Takket være Layflat-bindingen kan du også starte dit fotobogsdesign direkte på den første side til venstre, så du får mest muligt ud af den tilgængelige plads. Du kan f.eks. tilføje farver, teksturer, billeder og tekst. Dette gælder også for den sidste side til højre (bag det bageste omslag).

Alle vores fotobøger er Layflat

Alle vores fotobøger er Layflat

Vælg mellem vores brede udvalg af fotobøger: hardcover, softcover eller Professional Line; vælg det format og den størrelse, du bedst kan lide, og vælg den finish, der passer bedst til dine fotos, blandt vores mange forskellige fotopapirer. Uanset hvordan du konfigurerer din fotobog, vil de alle have Layflat-indbinding.

Design nu