Lav og design din personlige Saal Digital fotobog

Genoplev dine minder gang på gang med en fotobog

Brug dit velkomst gavekort og lær mere om de forskellige formater og typer af overflader.

Fotobog guide

Hvordan laver jeg en fotobog i Saals design program?

Lær Saals design program at kende med denne trin-for-trin guide. Du vil lære fra at åbne programmet til at ende med at kunne bestille den færdige fotobog. Gå på opdagelse i Saal Digitals fotoprodukt verden, og lær om de mange konfigurations -og design muligheder. Du vil blive guidet igennem de forskellige funktioner i design programmet, så du ender med at være klar til at bestille din helt personlige fotobog.

Gør dine ideer til virkelighed med Saals design program

I løbet af livet er der mange begiveheder, der er egnet til at gengive i en fotobog. De klassiske temaer er stadig bryllupper, ferier og familie. Men man kan lave fotobøger med mange andre temaer - og det behøver ikke altid være i private rammer. For eksempel, kan årsdagen for en forening eller virksomhed nemt foreviges i en fotobog.

Saal design programmet tilbyder ikke kun færdige skabeloner, men også mange andre funktioner, som du kan bruge til at designe din personlige fotobog. Du kan naturligvis også lave din fotobog i et eksternt program. Alle nødvendige oplysninger findes på siden "Pris/format". Du kan se prisen på de forskellige formater og overflader i fotobog prisoversigten.