Create a lovely Mini Leporello

The accordion fold makes for a unique way to present photos and information

4,9/5
af 78 kundeanmeldelser

Mange forskellige anvendelser

Takket være den særlige foldeteknik har mini leporellos et nemt og praktisk format. Placer de smukkeste minder fra din bryllupsfest i en mini leporello, eller brug den til at annoncere dit barns fødsel. Den er også velegnet til at præsentere en portefølje og kan trykkes på begge sider.

Forskellige formater og papirtyper

Mini-leporellos er tilgængelige i forskellige formater og med forskellige sideantal. Du kan vælge mellem papirtyperne "classic", "perlemor" eller "struktureret" overflade. Vælg den rigtige overflade for dig. Du kan se og mærke overfladerne på papirtyperne i materialeprøven.

Mini-leporello overfladerne

Mini-leporello overfladerne

Klassisk

Papiret "Classic" (300 g/m²) har en ekstremt glat og skinnende hvid mat overflade. Det digitale print sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Klassisk
struktureret
perle
Tilføj en guldfinish til din Mini Leporello

Tilføj en guldfinish til din Mini Leporello

Vil du tilføje et særligt touch til din Mini Leporello? Så prøv vores guldfinish! Det vil tilføje en ny dimension, som du vil kunne mærke og se.

Denne finish kan vælges, når du vælger format, overflade og andre egenskaber for din Mini Leporello. Når du så designer den, skal du blot vælge den særlige farve (guld) til de dele, du gerne vil have med denne effekt.

Design nu
Design nu