Create a lovely Mini Leporello

The accordion fold makes for a unique way to present photos and information

Minileporello

Mange forskellige anvendelser

Takket være den særlige foldeteknik har mini leporellos et nemt og praktisk format. Placer de smukkeste minder fra din bryllupsfest i en mini leporello, eller brug den til at annoncere dit barns fødsel. Den er også velegnet til at præsentere en portefølje og kan trykkes på begge sider.

Forskellige formater og papirtyper

Mini-leporellos er tilgængelige i forskellige formater og med forskellige sideantal. Du kan vælge mellem papirtyperne "classic", "perlemor" eller "struktureret" overflade. Vælg den rigtige overflade for dig. Du kan se og mærke overfladerne på papirtyperne i materialeprøven.

Mini-leporello overfladerne

Photoproduct

Papirtypen "Classic"

Den "klassiske" papir har en glat og lys hvid overflade, og vejer 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk give lyse og naturtro farver.

Photoproduct

Struktureret

"Structured"-papiret (300 g/m²) giver ikke kun dit kort karakter, men giver det også en tydelig tekstur ved berøring. Seksfarvetryk sikrer markante farver.

Photoproduct

Papirtypen "perlemor"

Papirtypen "perlemor" er populær hos dem, der godt kan lide "design",  da overfladen er "glans-agtig". Den karakteristiske perlemors overflade og det 6-farvetryk sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Design nu
Design nu