Produkter til skole- og børnehavefotografering

Find de perfekte personlige fotoprodukter til din virksomhed

Skab tilpassede fotoprodukter til skolefotografering

Skab tilpassede fotoprodukter til skolefotografering

Saal Digital tilbyder en bred vifte af fotoprodukter af høj kvalitet til børnehave- og skolefotografer. Du kan designe og tilpasse dem frit i vores webshop eller med vores software. Udvid dit sortiment af fotoprodukter, så forældrene får et endnu bredere udvalg af produkter.

Beslut dig for, om du vil bestille selv eller oprette en Photo Portal-onlinebutik, hvor forældre nemt kan bestille online. Vi tilbyder hurtige produktions- og leveringstider, herunder mulighed for ekspresforsendelse, så du kan overholde dine deadlines uden problemer!

Photo Portal: dit alt-i-ét-værktøj til din fotovirksomhed

Photo Portal: dit alt-i-ét-værktøj til din fotovirksomhed

Hvis du er en fotograf, der specialiserer sig i børne- eller skolefotografering, er Photo Portal det perfekte værktøj for dig! Det er supernemt at dele dine billeder sikkert, da du kan beskytte hvert galleri individuelt med adgangskoder eller andre foranstaltninger som link-only-adgang.

Du kan uploade alle billederne til individuelle gallerier eller bruge vores QR-kodemetode, hvor gallerierne oprettes automatisk. Forældrene kan få adgang til deres eget galleri, vælge deres yndlingsbilleder og bestille så mange print eller fotoprodukter, som de vil. Du kan også oprette produktsæt: en gruppe af fotoprodukter, der har en bestemt salgspris for hele pakken. Det giver dig mulighed for at sælge prints, fotoklistermærker og andre produkter i én pakke, og forældrene kan nemt købe sættet til deres barn online.

Den perfekte kombination: Fotomappe og fotoprint

Den perfekte kombination: Fotomappe og fotoprint

Vi ved, at det er vigtigt at tilbyde variation, når det gælder skolefotografering. Derfor finder du tilpassede formater, et stort udvalg af finish og ingen minimumsmængde i vores fotoprint, så du kan bestille så mange fotos, som du vil!

Hvis du vil tilbyde noget unikt sammen med fotoprint, er fotomappen det bedste produkt til børnehave- og skolefotografering. Den kan tilpasses fuldt ud, og du kan designe den med vores store udvalg af design og tekst. Fotomappen har plads til to 13 x 18 prints (et liggende og et stående) og til flere stående fotos eller fotoklistermærker.

Tilføj et kreativt touch med fotoklistermærker og magneter

Tilføj et kreativt touch med fotoklistermærker og magneter

En ægte klassiker, når det gælder skolefotografering. Med Saal Digital kan du designe fotomagneter og fotoklistermærker i høj kvalitet og vælge mellem blank, mat eller silke. Det er originale produkter, der kan sætte et særligt præg på notesbøger, årbøger, dit køleskab og meget mere!

Både vores magneter og klistermærker er udstansede på forhånd, så de nemt kan fjernes uden at beskadige de andre fotos.

Inkluder noget særligt: Fotoklodser

Inkluder noget særligt: Fotoklodser

Hvis du gerne vil tilbyde noget originalt, som kan skille dig ud fra mængden, er Photo Bricks en god idé! De er meget populære blandt børn, da de er et fotoprodukt, der først kan samles stykke for stykke, og bagefter er det nemt og sjovt at vise frem.

Du kan tilbyde dem i forskellige formater og størrelser, alt efter hvad du foretrækker, eller hvad dine kunder er interesserede i.

Fotosæt: en perfekt tilføjelse til dine skolepakker

Fotosæt: en perfekt tilføjelse til dine skolepakker

Nyd den samme høje kvalitet som vores almindelige fotoprints, men med sjove layouts, der kopierer dit yndlingsfoto. Det er perfekt at inkludere i dine skole- og børnehavepakker, da forældrene nemt kan dele fotosættene op og give individuelle fotos til venner og familie.

Du kan vælge mellem en af vores færdige skabeloner afhængigt af, hvor mange kopier du vil have, og hvor store du vil have billederne.

Tilbyd noget unikt med vores fotogaver

Tilbyd noget unikt med vores fotogaver

Hvis du ønsker at tilbyde nogle unikke ting i dine skolepakker, er fotogaver den perfekte løsning! De er meget nemme at designe og er en fantastisk måde at forvandle et foto til noget sjovt!

Her er nogle af vores forslag, når det gælder skole- og børnefotografering:

  • Nøgleringe, som forældre kan give væk til familie og venner.
  • Fotokrus, som giver et sjovt touch til morgenmaden eller kaffepausen.
  • Metalbokse til sikker opbevaring af mad og andre genstande
  • Fotopuslespil, der vil være sjovt for både børn og voksne!
Store formater: forvandl ethvert foto til et smukt fotolærred

Store formater: forvandl ethvert foto til et smukt fotolærred

Nogle fotos har brug for et større format! Hvis du gerne vil tilbyde store formater til børnehave- eller skolefotografering, kan du udforske vores udvalg af Wall Art!

Fotolærredet er for eksempel en klassiker af en grund, og det fungerer perfekt til børnefotografering. Den bløde struktur giver det et naturligt look, som vil glæde børn og forældre på samme tid.

Design nu

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: