Oplev vores Photo Prints XT

Vores Photo Prints XT med høj gramvægt skaber et unikt produkt, der er perfekt til fremvisning af

Ekstra stabilitet, ekstra speciel

Ekstra stabilitet, ekstra speciel

Leder du efter et tykkere print, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Vores Photo Prints XT har en høj gramvægt (1336 g/m²). Det giver dem et unikt udseende og fornemmelse.

Du kan vælge mellem Fujifilm Crystal Archive Album af høj kvalitet i mat, blank eller silkefinish, afhængigt af dine præferencer eller fotografiets stil. Dine Photo Prints XT vil have samme kvalitet og finish som vores almindelige Prints, men med en højere gramvægt og tykkelse (ca. 1,08 mm).

Vis dine Photo Prints XT med en træbase

Vis dine Photo Prints XT med en træbase

Hvis du vil have en original måde at vise dine yndlingsbilleder på, kan du bestille en af vores træsokler, når du bestiller din Photo Prints XT. Du kan finde dem i tilbehørssektionen i vores produktsortiment.

Træsoklen har et minimalistisk design og gør det nemt at udstille et Photo Print XT og tilføje et strejf af dekoration til ethvert rum. Vil du ændre på det? Det er supernemt at ændre, hvilket foto du viser.

Brug Photo Prints XT til at gøre din fest til noget særligt

Brug Photo Prints XT til at gøre din fest til noget særligt

Hvis du vil sætte et personligt præg på din fest eller dit bryllup, kan du printe Photo Prints XT med fotos af dine gæster og bruge dem som bordkort for at gøre det nemmere at organisere eller bare som et ekstra dekorativt touch. Du kan også give dem væk som gaver, så dine gæster har et foto at tage med hjem.

Hvis du er bryllupsfotograf, kan Photo Prints XT også være et originalt produkt af høj kvalitet, som du kan inkludere i din levering til brudeparret. Hvorfor ikke sende et udvalg af dine yndlingsbilleder som Photo Prints XT? Det er en unik og alsidig måde at bevare højdepunkterne fra sådan en særlig dag.

Oplev vores overflader til Photo Prints XT

Oplev vores overflader til Photo Prints XT

Fotopapir silke XT

FUJIFILM Crystal Archive Album Silk-papiret giver en unik finish og tekstur takket være den fine bikagestruktur.

  • Naturlig farvegengivelse
  • Perfekt til portrætter, skolebilleder og bryllupsfotografering
  • Gramvægt: 1336 g/m²
  • FSC®-certificeret
Silke
matte
blank
Design nu