Visning af installationsloggen

Windows

1. Sørg for at skjulte mapper vises (vejledning til hvordan man ser skjulte mapper).
  2. Gå til følgende mappe:
    • Windows 8, Windows 7, Windows Vista: C:\Bruger\<Brugernavn>\AppData\Local\Adobe\AIR\logs

• Windows XP: C:\Dokumenter og indstillinger\<Brugernavn>\Lokale indstillinger\Applikationsdata\Adobe\AIR\logs\

• Windows XP (engelsk): C:\Documents and Settings\<User Name>\Local Settings\Application Data\Adobe\AIR\logs

3. Vedhæft filen Install.log til e-mailen. Hvis du allerede er i dialog med kundeservicen/support ang. dette problem, skal du blot svare på den e-mail du har modtaget.

Mac OS X

1. Start programmet (For Applications /Utilities)
    Vælg system.log fra listen til venstre
    Indtast "SaalDesignSoftware" øverst til højre i indtastningsfeltet (uden citater)
    Kopier indholdet af den store tekstboks og send den til vores kundeservice/support. Hvis du allerede er i dialog med vores kundeservice, kan du blot svare på en af deres e-mails.

Visning af installationsloggen