Vis skjulte mapper

Windows 7

1. Vælg Start > Kontrolpanel.

2. I kontrolpanelets dialogboks skal du dobbeltklikke på Udseende og personlige indstillinger.

3. I dialogboksen Udseende og personlige indstillinger skal du dobbeltklikke på Mappeindstillinger eller klikke på Vis skjulte filer og mapper under Mappeindstillinger.

4. I dialogboksen Mappeindstillinger skal du sørge for, at Vis skjulte filer og mapper er valgt.

5. Klik på OK.

Windows Vista

1. I Windows Stifinder skal du vælge Organiser > Mappe- og søgeindstillinger.

2. Klik på fanen Vis i dialogboksen Mappeindstillinger.
  3. Vælg Vis skjulte filer og mapper i Avancerede indstillinger.

4. Fravælg Skjul filtypenavne for kendte filtyper.

5. Klik på OK.

Windows XP

1. I Windows Stifinder skal du vælge Funktioner > Mappeindstillinger.

2. Klik på fanen Vis i dialogboksen Mappeindstillinger.
  3. I Avancerede indstillinger skal du vælge Vis skjulte filer og mapper.

4. Fravælg Skjul filtypenavne for kendte filtyper.

5. Klik på OK.