Understøttede filformater

Software

png og jpg (8-bit)

Webshop

tiff, pdf, jpg (8-bit) (alle 3 formater også som pakket ZIP-arkiver)

Alle 3 formater understøttes i webshoppen for de følgende produkter: fotoholder, fotofremkaldelse, FineArt print, klistermærker, fotobøger, fotobøger, softcover, plakater, Finearts, krus, mussemåtter, smartphone covers, puslespil, coasters, puder og vandflasker.

Bemærk, at TIFF-filer ikke understøttes i webshoppen for de følgende produkter:
Minileporello, fotodisplay, kort, kalender, bordkalender, årskalender, flyers og visitkort

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her