Udskift billeder på en side Saals designprogram

Du har flere muligheder for at ændrer/skifte billederne i designområdet i designprogrammet.

Tryk og hold venstre museknap nede

Klik på et billede med venstre museknap og hold den nede, indtil en reduceret visning af billedet vises. Hvis du holder tasten nede, kan du flytte den over til et af de andre billeder i designområdet og slippe knappen. De to billeder udveksles derefter.

Klik på den midterste museknap

Klik på et billede med den midterste museknap. En reduceret visning af billedet vises.
Derefter kan du klikke på et af de andre billeder i designområdet med musen, og de to billeder bliver udvekslet.

Udskift valgte billeder ved hjælp af værktøjslinjen

Vælg de to billeder, du vil bytte. Klik derefter på knappen "Byt valgte billeder" i den øverste værktøjslinje, og de to billeder vil blive byttet.