Tjek billedskarpheden i Saals designprogram

Bemærk venligst, at en miniaturebillede (forhåndsvisning) er oprettet fra billederne i Saals deisgnprogram, og billedet vises ikke i fuld opløsning.
Derfor er det muligt, at billederne er, når du zoomer ind på dem, er sløret. Billeddataene med høj opløsning bruges selvfølgelig til produktionen af dit produkt.
Vi anbefaler at kontrollere skarpheden og kvaliteten af dine billeder i et billedbehandlingsprogram, som for eksempel Adobe Photoshop.

Hvis du ikke har et billedbehandlingsprogram, skal du være opmærksom på billedkvalitetsdisplayet i designprogramet. Du kan bestemme kvaliteten af billedet i softwaren ved at vælge dit billede i designområdet. For et optimalt resultat skal billedkvaliteten være meget god.
De følgende beskeder vises:

Tjek billedskarpheden i Saals designprogram Tjek billedskarpheden i Saals designprogram Tjek billedskarpheden i Saals designprogram

Eksempel: (Sammenligning af Saals designprogram med Photoshop)

Tjek billedskarpheden i Saals designprogram