Tilbyder Saal Digital mængderabat?

Hvis du gerne vil bestille en større mængde, kan du sende os en forespørgsel pr. e-mail til kundeservice@saal-digital.dk. Angiv hvilke produkter du vil bestille og i hvilke mængde.


Bemærk venligst, at vi ikke kan tilbyde rabat på fremkaldte billeder og fotoplakater på fotopapir.

Hurtig kundeservice

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os her:

Tak for din forespørgelse. Du vil modtage en meddelelse om status på din henvendelse via e-mail.
Der opstod en fejl under overførsel af formularen. Kontrollér venligst, at de indtastede data er korrekte!
Vent venligst: overfører data.
Send
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
skærmbillede
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Dokument som en vedhæftet fil
2