Ordreoversigten

Efter bestilling kan du bruge dine e-mail-adresse og ordrenummeret til at se detaljer om din ordre via ordreoversigten. Klik på det følgende link, for at gå til ordreoversigten. Du finder også dette link i ordrebekræftelsen, som du vil modtage via e-mail.

Ordreoversigten

I ordreoversigten kan du se alt om din ordre:

• Hvilke produkter du har bestilt og antal
  • Hvornår ordren blev bestilt
  • Hvad er status for ordren
  • Ordrens værdi

Ordreoversigten

Hvis du klikker på "Funktioner" i højre hjørne af den blå boks, har du de følgende muligheder at vælge imellem.

Ordreoversigten

Anmodning om åbne poster: En oversigt over de åbne poster vil blive videresendt til din e-mailadresse.

Send faktura igen: Fakturaen for din ordre vil blive sendt til din e-mailadresse.

Spor din forsendelse: Du bliver videresendt til forsendelsesfirmaets hjemmeside, så du kan tjekke den nøjagtige status af din forsendelse.

Klager: Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, eller et bestemt produkt i din ordre, kan du åbne en klage via ordreoversigten, og vores supportteam vil tage sig af dit problem så hurtigt som muligt.

Bestil igen: Her kan du bestille hele ordren eller de enkelte varer i din ordre.Du har mulighed for at ændre fakturaen og leveringsadressen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her