Ordreoversigten

Efter bestilling kan du bruge dine e-mail-adresse og ordrenummeret til at se detaljer om din ordre via ordreoversigten. Klik på det følgende link, for at gå til ordreoversigten. Du finder også dette link i ordrebekræftelsen, som du vil modtage via e-mail.

I ordreoversigten kan du se alt om din ordre:

• Hvilke produkter du har bestilt og antal
  • Hvornår ordren blev bestilt
  • Hvad er status for ordren
  • Ordrens værdi

Hvis du klikker på "Funktioner" i højre hjørne af den blå boks, har du de følgende muligheder at vælge imellem.

Anmodning om åbne poster: En oversigt over de åbne poster vil blive videresendt til din e-mailadresse.

Send faktura igen: Fakturaen for din ordre vil blive sendt til din e-mailadresse.

Spor din forsendelse: Du bliver videresendt til forsendelsesfirmaets hjemmeside, så du kan tjekke den nøjagtige status af din forsendelse.

Klager: Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, eller et bestemt produkt i din ordre, kan du åbne en klage via ordreoversigten, og vores supportteam vil tage sig af dit problem så hurtigt som muligt.

Bestil igen: Her kan du bestille hele ordren eller de enkelte varer i din ordre.Du har mulighed for at ændre fakturaen og leveringsadressen.