Nik Output Sharpener Plug-in

NIK Plugin Sharpener Pro er en plug-in, der giver dig mulighed for at forbedre skarpheden i dine billeder før de bliver trykt.

Før du bestiller, kan du forbedre skarpheden med Sharpener Pro. Indstillingerne, der skal skal anvendes, afhænger af produktet, du ønsker at bestille.

Du kan vælge følgende muligheder i Output Sharpener

• Display
  • Inkjet
  • Continuous tone
  • Half tone
  • Hybrid print devices

Det afhænger hvilke produkter du ønsker at bestille. Produkter, der bliver "fremkaldt" (billeder, plakater, fotobøger, kalender) skal vælge "Continuous tone". Du skal derimod vælge "Inkjet" hvis du ønsker at bestille et vægbillede.

Viewing distance:

"Viewing distance" må du selv bestemme, da det kommer an på, hvilke afstand du bruger til at se produktet.

Papirtype:

Her skal du, afhængig af produktet, vælge den tilsvarende overflade.

Printopløsning:

Du skal vælge 1440 dpi x 1440 dpi på alle trykte produkter.

Eksempel for et vægbillede (UV-direkttryk)

• Inkjet
  • Papirtype:

Lærred: Lærred

Mat: Aludibond, Aludibond Butlerfinish, Hård skumplade, Galleritryk (mat)

Højglans: Akrylglas, Galleritryk (højglans)

• Printopløsning: 1200 x 600 ppi (med denne opløsning opnås de bedste resultater, uanset den faktiske produktionsopløsning).

Nik Output Sharpener Plug-in

lignende produkt