Kunstlæder til fotobog coveret

Vi tilbyder fire forskellige covers i kunstlæder:

Safir sort, cognac-, creme- og titanium-farvet.

 

Guld- og sølvskrift til kunstlæder coveret:

Skriftfarverne, som vi tilbyder til at lave dit personlige cover, er guld og sølv:

 

Guld

R167 / G 119 / B 0

 

Sølv

R 147 / G 134 / B 128

 

 

Vi bruger de følgende farver i vores materialeprøve med kunstlæder:

Sort: #f2f2f2 / R 242, G 242, B 242

Creme: #494949 / R 73, G 73, B 73

Cognac: #f8f0e2 / R 248, G 240, B 226

Titanium: #f2f2f2 / R 242, G 242, B 242

Hurtig kundeservice

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os her:

Tak for din forespørgelse. Du vil modtage en meddelelse om status på din henvendelse via e-mail.
Der opstod en fejl under overførsel af formularen. Kontrollér venligst, at de indtastede data er korrekte!
Vent venligst: overfører data.
Send
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
skærmbillede
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Dokument som en vedhæftet fil
2