Konverter billeder til sepia i designprogrammet

Desværre er det kun muligt at justere værdierne for sepia manuelt ved bestilling af billeder. Angiv venligst følgende:

Vælg den ønskede nuance af brun i "Farvelæg" under Effekter. Her kan du indtaste en præcis tone med RGB-værdier i farvevinduet via "Farvevalg". (F.eks. r: 121, g101, b63). Når dette er gjort, skal du justere billedets lysstyrke og kontrastkontrol. (Afhængigt af motivet skal du vælge en lysstyrke mellem 70 og 100, kontrast mellem 100 og 160).