Hvide linjer i PDF-filen ved brug af 100% visning i webshoppen

PDF bestilling via webshoppen

Desværre kan der forekomme hvide linjer i PDF-filen i 100% -visningen i webshoppen. Disse linjer kan f.eks. skyldes kan skrifttyper eller billeder med skygger.

Hvis du uploader den endelige PDF-fil i webshoppen og klikker på 100% -visningen i webshoppen, vil du kunne se de hvide linjer. Linjerne vil også forekomme på det færdige resultat.

Hvide linjer i PDF-filen ved brug af 100% visning i webshoppen

Beispiel:

Hvide linjer i PDF-filen ved brug af 100% visning i webshoppen

Årsag:

Linjerne skabes ved reducering af gennemsigtigheden af PDF-filen fra InDesign til Adobe Acrobat, eller når den bliver optimeret i Adobe Acrobat. Det er desværre en bug.

Løsningen:

Hvis PDF-optimeringen producerer hvide linjer i PDF-filen, og disse er også synlige i 100% -visningen i webshoppen, er løsningen at eksportere siderne som JPG-filer fra InDesign.

Du kan eksportere siden fra InDesign til JPG. Kontroller først i prof-zonen, hvilken opløsning du har brug for senere til produktionen (300 eller 301 dpi), og eksporter derefter siderne i henhold til følgende indstillinger fra InDesign.

Hvide linjer i PDF-filen ved brug af 100% visning i webshoppenHvide linjer i PDF-filen ved brug af 100% visning i webshoppen

I en direkte sammenligning mellem PDF og JPG-filer i Photoshop er det bemærkelsesværdigt, at den eksporterede JPG er minimalt sløret, end hvis man ville raster PDF-filen, her anbefaler vi en skarphed med de følgende værdier:

Hvide linjer i PDF-filen ved brug af 100% visning i webshoppen

Anvending af "Retningsudtyndning"
Når du anvender denne effekt i InDesign, skal du være opmærksom på, at billedboksen ikke er tildelt en udfyldningsfarve eller en kantfarve.
Desuden skal farverummet for gennemsigtighedsblanding (under "rediger") indstilles til RGB, ellers kan der forekomme hvide linjer i PDF-filen.