Genvejstaster

Tastaturgenveje for Windows

  • Ctrl + S: Gem
  • Ctrl + C: Kopier det valgte
  • Ctrl + V: Indsæt et kopieret objekt
  • Ctrl + X: Klip det aktuelle valg
  • Ctrl + Z: Fortryd
  • Ctrl + Y eller Ctrl + Shift + Z: Genopret
  • Ctrl + O: Åben projekt
  • Ctrl + A: Vælg alt
  • Ctrl + Shift + I: Fortryd valg
  • Del eller backspace: Sletter det aktuelle valg
  • Piltast: Flytter det aktuelle valg
  • Brug af museknappen i midten eller hold venstre museknape nede i lang tid: Billede ombytnings-funktionen er aktiveret
  • Ctrl + H: Aktiver og deaktiver gitter
  • Ctrl + +: Zoom ind
  • Ctrl + -: Zoom ud
  • Ctrl + 0: Automatisk zoom (hele siden vil være synlig)
  • Space: Skifter tilstand så længe at knappen holdes nede
  • Ctrl + Q: Luk programmet
  • Ctrl + Højre piltast: Næste side
  • Ctrl + Venstre piltast: Forrige side

 

Tastaturgenveje for Mac

  • CMD + S: Gem
  • CMD + C: Kopier det valgte
  • CMD + V: Indsæt et kopieret objekt
  • CMD + X: Klip det aktuelle valg
  • CMD + Z: Fortryd
  • CMD + Y or CMD + Shift + Z: Genopret
  • CMD + O: Åben projekt
  • CMD + A: Vælg alt
  • CMD + Shift + I: Fortryd valg
  • Backspace: Sletter det aktuelle valg
  • Piltast: Flytter det aktuelle valg
  • Brug af museknappen i midten eller hold venstre museknape nede i lang tid: Billede ombytnings-funktionen er aktiveret
  • CMD + H: Aktiver og deaktiver gitter
  • CMD + +: Zoom ind
  • CMD + -: Zoom ud
  • CMD + 0: Automatisk zoom (hele siden vil være synlig)
  • Space: Skifter tilstand så længe at knappen holdes nede
  • CMD + Q: Luk programmet
  • CMD + Højre piltast: Næste side
  • CMD + Venstre piltast: Forrige side

Hurtig kundeservice

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os her:

Tak for din forespørgelse. Du vil modtage en meddelelse om status på din henvendelse via e-mail.
Der opstod en fejl under overførsel af formularen. Kontrollér venligst, at de indtastede data er korrekte!
Vent venligst: overfører data.
Send
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
skærmbillede
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Dokument som en vedhæftet fil
2