Forskellen mellem IDML- og INDD-filer

I prof-zonen på vores hjemmeside tilbyder vi InDesign skabeloner til fotobøgerne. Disse skabeloner gemmes i IDML-format.

Forkortelsen IDML står for "InDesign Markup Language" og blev introduceret med InDesign CS4. Et dokument, der er gemt i dette format, kan åbnes i forskellige versioner og forbedrer kompatibiliteten ved udveksling af data. Formatet tillader, at skabelonerne kan bruges af næsten alle kunder med forskellige versioner af InDesign. INDD-filen kan derimod kun åbnes i samme version, som den blev gemt i.

Når du har åbnet IDML-filen i InDesign, kan dokumentet derefter gemmes som INDD.