Forskellen mellem ICC- og ICM-filer

Der er softproof-filer der har endelsen .icc og .icm Der er ingen forskel mellem de to filtyper ICM (Image Colour Matching Profile) og ICC-profil - begge endelser beskriver den samme slags filtype. Begge filtyper kan bruges til det samme, og filyperne kan bruges både med Windows såvel som med Macintosh.

Professionelle billedbehandlingsprogrammer såsom Adobe Photoshop og Lightroom kan genkende begge endelser.