Forbind et eksternt billedbehandlingsprogram til designprgrammet

Du kan redigere dine billeder i Saals designprogram med et eksternt billedbehandlingsprogram.

Klik på det lille skruenøgle-ikon øverst til højre i programmet for at åbne indstillingerne.
The højre på skærmen, kan du nu se "Design editor", og efter alle afkrydsningsfelterne kan du se et felt der hedder "Eksternt billedbehandlingsprogram".
Klik på knappen med de tre små prikker, og vælg det billedbehandlingsprogram du ønsker at bruge.

Forbind et eksternt billedbehandlingsprogram til designprgrammet

Når du har valgt programmet, klik venligst på knappen "Anvend" i nederste hjørne.
Nu er indstillingerne gemt. Du kan nu højreklikke på et billede i dit projekt, og vælge "Åben med ekstern editor". Billedet åbnes derefter i billedbehandlingsprogrammet.

Forbind et eksternt billedbehandlingsprogram til designprgrammet

Når du er færdig med at redigere billedet, skal du blot gemme det, og gå tilbage til Saals designprogram.
Klik venligst på "Billedredigeringen er afsluttet" så vil det gamle billede blive udskiftet med det nye billede, du lige har redigeret.
Forbind et eksternt billedbehandlingsprogram til designprgrammet