Billede i gråtoner har forskellige RGB-værdier og et farvestik

Billeder i gråskala har anderledes RGB-værdier

Hvis et billede i gråtoner og med farverummet RGB ikke har ens farveværdier, kan der forekomme en farvetone i billedet.

Dette kan korrigeres ved at tilpasse billedet.

Billede i gråtoner har forskellige RGB-værdier og et farvestik

Følg disse instruktioner:

Konverter først billede til et gråtone billede: I Photoshop: Rediger >Konverter til profil...> Profil: Gråtone arbejdsrum - Punktbredning 15% (se indstillingerne i skærmdumpet).

Billede i gråtoner har forskellige RGB-værdier og et farvestik

Da filerne altid skal sendes til os i RGB-farverummet, og ikke i gråtone-farverummet, skal billedet konverteres tilbage til RGB-farverummet:

I Photoshop: Rediger >Konverter til profil ...> Profil: RGB arbejdsrum - sRGB IEC61966-2.1 (se instillingerne i skærmdumpet).

Billede i gråtoner har forskellige RGB-værdier og et farvestik

Nu er RGB-værdierne identiske R 167 / G 167 / B 167 og filen har intet farvestik, og kan nu bestilles.

Billede i gråtoner har forskellige RGB-værdier og et farvestik