Betydningen af linjerne i InDesign-skabeloner til fotobøgerne.

I prof-zonen på vores hjemmeside kan du downloade InDesign skabeloner til dit ønskede fotobogsformat.
Skabelonerne er designet til de nøjagtige mål af fotobogen. Du kan se hjælpelinjerne nedenfor:

Cover:

1.
Rå-formatet af coveret inklusive beskæring. Afstanden mellem 1 og 2 skæres væk og udelades.
2.
Begrænser designområdet og er det endelige format, der senere skæres væk.
3.
Ingen dele af billeder eller tekst skal placeres uden for denne linje.
4.
Er hvor coveret bliver foldet.
5.
Er bogryggen.

Indvendige sider:

1. Er rå-formatet af indersiden, herunder beskæringen. Afstanden mellem 1 og 2 skæres væk og udelades.
2. Begrænser designområdet og er det endelige format, der senere vil blive beskæret.
3. Ingen dele af billeder eller tekst bør placeres uden for denne linje.