Besked: Vigtig meddelelse

Hvorfor har du modtaget denne besked?

Du har modtaget denne besked, fordi din ordre ikke kan produceres på grund af udestående poster.

Hvad skal jeg gøre for at få min ordre frigivet?

For at frigive din ordre til produktion, svar venligst på denne e-mail og tilføj en kvittering på at du har betalt de(n) udestående faktura(er). Så snart vi modtager din e-mail, frigiver vi din ordre til produktion.

Kontakt os via e-mail

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du besvare denne e-mail.