Basisvægt på vores vægbilleder

Nedenfor finder du basisvægten på vores vægbilleder. Bemærk venligst, at vægophængene ikke er inkluderet. 

  • Akrylglas 5 mm: 5,95 kg/m²
  • Akrylglas 10 mm: 11,90 kg/m²
  • Aludibond 3 mm: 3,45 kg/m² 
  • Butlerfinish 3 mm: 3,80 kg/m²
  • Hård skumplade 5 mm: 2,85 kg/ m²
  • Hård skumplade 10 mm: 5,70 kg/m²
  • Galleritryk: 5,80 kg/m²

 

Vægten på standard ophænget: ca. 39,4 g

Hurtig kundeservice

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os her:

Tak for din forespørgelse. Du vil modtage en meddelelse om status på din henvendelse via e-mail.
Der opstod en fejl under overførsel af formularen. Kontrollér venligst, at de indtastede data er korrekte!
Vent venligst: overfører data.
Send
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
skærmbillede
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Dokument som en vedhæftet fil
2