Ændring af fotobogens sidestørrelse

Hvis du gerne vil ændre størrelsen på din fotobog imens du designer, kan du nemt ændre den med "konverter funktionen". Du skal først gemme dit projekt. Derefter skal du blot klikke på knappen på "Konverter produkt" i bunden af skærmen.

Ændring af fotobogens sidestørrelse

Du kan nu vælge den størrelse, som du gerne vil have. Vær opmærksom på sideantallet, så du ikke mister allerede designede sider. Når du har konverteret projektet, skal du blot gemme det nye projekt med et nyt navn. På denne måde gemmes både det originale og det nye projekt.

Hvis du har glemt en gaveæske, kan du bruge samme metode til at tilføje en gaveæske.