Hvordan konverterer jeg et billede til sort/hvid i designprogrammet?

Hvis du ønsker at konvertere et farvebillede til et sort/hvid billede med Saals designprogram skal du gøre det følgende:

Vælg først det ønskede billede, og klik derefter på Effekter | Filtre.
Juster derefter mætningen fra "100" til "0" . Du kan justere sort-hvid billedet ved hjælp af lysstyrken og kontrasten.

Bemærk, en af ​​vores definerede RGB-farveprofiler skal være integreret i billedet.

Du kan finde flere oplysninger om vores farveprofiler her.