meget god
4.8 / 5
af 63 kundeanmeldelser
5 stjerner
54
4 stjerner
9
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0


  • Vis alle
  • Del din købsoplevelse nu
Mohammad skrevet d. 24.04.2018
I er meget god. Tusind tak
Anne skrevet d. 22.04.2018
Jeg har bestilt en A5 fotobog og jeg er VIRKELIG overrasket over kvaliteten! Den er super lækker - printet på smukt, kraftigt papir og smuk i farverne. Programmet fungerer som det skal og er fyldt med flotte og kreative layouts og baggrunde.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her :-)
Kundeanmeldelse fra 17.04.2018
Rigtig fin hjemmeside, med mange muligheder. Hurtig levering og toplækre produkter. kan klart anbefales!
Kundeanmeldelse fra 16.04.2018
Er super glad for mit vægbillede. Meget klare farver og god kvalitet. Hurtig levering. Bruger gerne Saal igen en anden gang.
Mads skrevet d. 13.04.2018
Programmet var nemt at finde, hente ned og installere. Selve brugen af det er ret ligetil, især for begyndere. Der bliver vist beskæring i layoutet, som er en ret brugbar detalje hvis man vil have billedet helt ud til kanten. Efterhånden som billederne bliver lagt ind, kan man få at vide om kvaliteten er god eller dårlig før den kommer i trykken. MEGET brugbart for den almindelige bruger, som måske ikke altid er klar over opløsninger og digital billedkvalitet. Bestillingen gik helt smertefrit og upload skete åbenbart i baggrunden, nåede ikke at se den sende. Alt i alt en god oplevelse.
Kundeanmeldelse fra 08.04.2018
Fantastiske produkter, fantastisk service og mere end hurtig levering:)
Natasha skrevet d. 06.04.2018
Jeg synes rigtig godt om jeres hjemmeside som er let og overskuelig! Derudover er jeg vild med jeres store udvalg af produkter, og detaljerne dertil. Dog savner jeg at man kan bestille jeres produkter over smartphone eller iPad, hvilket jeg tænker at rigtig mange unge mennesker ville gøre i dag.
Camilla skrevet d. 06.04.2018
Jeg bestilte en fotobog, så jeg har alle billeder af min søn samlet et sted uden at skulle være nervøs for at billederne forsvinder. Jeg er yderst tilfreds med bogen, og kvaliteten er over alt forventning.

Min kæreste og jeg blev enige om at alle bedste forældre skal have sådan en bog i julegaven og selvfølgelig fra saal-digital !!
Kundeanmeldelse fra 03.04.2018
Positiv oplevelse.
Designprogrammet kunne være mere pædagogisk men var dog let at betjene efter kort tid.
Tænker 60’er generationen ville kæmpe lidt med programmet.
Kundeanmeldelse fra 02.04.2018
Jeg har gennem tiden fået lavet fotobøger mange steder for at finde den rette. Jeg er meget kræsen ift. trykkvalitet og ingen andre fotoleverandører har kunne leve op til mine krav. Jeg er yderst tilfreds med Saal, som fuldt ud lever op til alle mine krav. Det eneste mindre positive jeg har at sige er, at deres foto-program er mindre brugervenligt end nogle af deres konkurrenter. Jeg vil bruge Saal i fremtiden til mine fotobøger.
Elisa Bang skrevet d. 02.04.2018
Jeg har gennem lang tid læst et væld af tests om forskellige udbydere af fotobøger og jeg har prøvet en del. Jeg var aldrig tilfreds med kvaliteten førend jeg modtog min bog fra Saal. De fleste anmeldelser måler på parametre, som jeg finder mindre interessante. Det vigtigste parameter for mig er bedst mulig gengivelse af mine billeder og det bedste tryk. Jeg har prøvet mange udbydere og ingen af dem havde så god kvalitet som Saal. Dertil får Saal 5 stjerner i alle parametre undtagen programmets brugervenlighed som ligger lidt under gennemsnittet. Saal er min fremtidige leverandør af fotobøger og jeg er yderst tilfreds.
Monika skrevet d. 02.04.2018
Høj kvalitet som altid :)
Camilla skrevet d. 31.03.2018
Jeg bestilte en fotobog til min mor og hendes mand,med alle deres bryllupsbilleder,
i anledningen af deres første bryllupsdag.
Den er så flot, super god kvalitet, gode tykke sider og Lay Flat indbindingen fungerer!
De blev så glade for den, at de nu kigger i den hver aften inden de går i seng.
Tusind tak, for et super lækkert produkt, det er over al forventning!
Hanne skrevet d. 22.03.2018
Jeg var så heldig at få et gavekort fra jer og bestilte en dobbelteksponering på aludibond. Et regulært hit, må man sige. Billedet er bare SÅ flot og lever helt op til mine forventninger. Bestilte hurtigt og uden problemer en fredag og fem dage efter havde jeg det færdige resultat. SUPER godt. Kan kun give jer min varmeste anbefaling. Det bliver ikke sidste gang, at jeg bruger jer.
Chili skrevet d. 19.03.2018
Jeg bestilte en fotobog hos jer og jeg FULDT ud tilfreds med resultatet. Og kvaliteten er i TOPKLASSE - det er bedre kvalitet end når jeg har fået lavet fotografier, før i tiden og jeg har også fået lavet fotobøget andre steder - jeg blev både overrasket og Super glad over det smukke resultat der blev sendt hjem til mig. 1000 tak ! Jeg har lige været inde for at bestille mit næste produkt hos jer - og er sikker på at jeg ikke bliver skuffet :-)
Kundeanmeldelse fra 18.03.2018
Jeg bestilte et vægbillede. Det var forholdsvis let at bruge programmet og få fyldt billedrammen ud. Jeg undrer mig dog lidt over, at hvis man lægger billedet ud til kanten, kommer en fed rød advarselsstreg. Den er ikke eksisterende, hvis man trækker billedet helt ud over kanten.

To dage efter, jeg havde bestilt, havde jeg modtaget vægbilledet. det er fornemt!
Solidt pakket ind. Ingen skader på billede eller andet.

Kvaliteten? Den er efter min mening helt i top! Flotte, klare farver, og billedet står knivskarpt. Jeg har oplevet, billedet kan stå lidt uldent, men ikke her.

Min datter og svigersøn fik vægbilledet. Det blev glade - ikke kun over motivet - men også kvaliteten. Ikke blot billedet, men også materialet (akrylplade).

Ikke sidste gang, jeg bruger Saal!
Hanne skrevet d. 18.03.2018
Jeg var så heldig at få muligheden for, at prøve Saal-Digitals vægbilleder. Det blev til at billede på lærrede af mine smukke piger, med et billede på lærrede ville det både være muligt at stille det op ad væggen og det ville kunne hænges op, og det syntes jeg var en god løsning for mig, for jeg er lige flyttet og har ikke helt besluttet hvor det skal stå eller hænge endnu. Det var ret nemt at designe og bestille og det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller hos Saal-Digital. Kvaliteten på mit vægbillede er helt i top, og jeg er så glad for det skønne billede af mine piger.
Alt i alt var det en god oplevelse at designe og så bagefter modtage det skønneste vægbillede med posten en super god oplevelse, det eneste dårlige er nok at jeg fortryder jeg ikke valgte at få lavet et lidt større billede ;-)
Simone skrevet d. 17.03.2018
Kvaliteten er utrolig god. Billedet ligner originalen i den forstand at farverne er som på billedet, beskæring og det hele er som forventet. Service er også utrolig god - fik f.eks. forlænget min kode én gang, da jeg ikke kunne beslutte mig for hvilket produkt jeg skulle vælge mm. Leveringstiden kan man ikke klage over, den var også god. Jeg brugte ikke deres program, eftersom jeg ikke havde lyst til at downloade det - men deres online version var meget simpel og fin nok. Hjemmesiden er lidt svær at navigere rundt i, men jeg fik da bestilt det rigtige produkt. I det hele taget, er jeg meget glad for resultatet og jeg kan helt klart godt se mig selv købe mere fra dette firma. Forresten, så bestilte jeg et foto lærred - kan klart anbefales.
Michal skrevet d. 16.03.2018
Perfect quality and express delivery!
Hella Jungquist skrevet d. 16.03.2018
facebook
Hella Jungquist skrevet d. 16.03.2018
facebook
Hella Jungquist skrevet d. 16.03.2018
Utroligt nemt program at gå til og det fungere godt,
Judy skrevet d. 13.03.2018
I order for prints in the silk photo paper. I had never used this photo printing paper before therefore I was surprised by how perfect the quality of SAAL photo prints.
Hella skrevet d. 13.03.2018
Synes at det var et let og nemt overskueligt at gå til
Hella skrevet d. 13.03.2018
Super nemt at gå til
Kundeanmeldelse fra 09.03.2018
Bestilte et vægbillede via Saal Digital og er meget tilfreds med kvaliteten. Programmet er meget godt, dog kræver det lidt at navigere rundt i det, men når man har fundet ud af hvorledes, er det ret nemt. Ville anbefale Saal, det er god service og pakken kom virkelig hurtigt!
Tobias skrevet d. 06.03.2018
Kvaliteten & service er i top, leveringstid tog dog længere tid end jeg havde regnet med. Deres hjemmeside og program er nemt og overskueligt!
Tobias skrevet d. 06.03.2018
Kvaliteten & service er i top, leveringstid tog dog længere tid end jeg havde regnet med. Deres hjemmeside og program er nemt og overskueligt!
Kundeanmeldelse fra 05.03.2018
Hej.

Rigtig flot print med gode farver og generelt høj kvalitet. Hurtig levering og godt/sikkert pakket ind.

Den eneste ulempe er at man faktisk skal have et program for at bestille, hvorimod man godt burde kunne gøre det direkte fra hjemmesiden når der nu er tale om et enkelt billede
Meget tilfreds.

mvh
Anne
Helena skrevet d. 02.03.2018
Jeg har i dag modtaget den flotteste fotobog i den flotteste kvalitet. Jeg bestilte bogen d.28/2 og har allerede modtaget den i dag d.2/3.
Monika skrevet d. 01.03.2018
Smuk og fantastisk kvalitet. Jeg bestilte med vilje et meget mørkt billede for at udfordre kvaliteten og jeg er ovenud tilfreds :)
Monika skrevet d. 01.03.2018
Fantastisk kvalitet - hurtig levering :)
Linda skrevet d. 23.02.2018
jeg syndes det er kanone produkter i har men flot kvalitet 100000 tak og det er ikke sidste gang jeg handler hos jer
Elena skrevet d. 23.02.2018
Super god kvalitet og hurtig levering.
Bestilte et 50x75 cm fotolærred med et billede jeg tog i grand Canyon. Det der helt igennem fantastisk ud!
Sandra skrevet d. 23.02.2018
Enormt god service! Jeg havde en rabatkode, som gælder 14 dage ad gangen, men når "life happens" var jeg nød til at forlænge koden en del gange, hvilket Saal- digitals kundeservice hjalp med gang på gang. Der var ingen problemer, og da jeg så endelig fik mig snøvlet færdig med fotobogen, tog det ikke ret mange dage før den var i postkassen.
Programmet er enormt nemt at bruge, når man lige har lært det at kende, og det har VILDT mange funktioner!
Kvaliteten taler for sig selv! Den er SÅ fin og lækker kvalitet, billeder er flotte og tydelige, på trods af, at størstedelen af dem er taget med en telefon.
Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg bestiller noget fra Saal-digital.dk!
Kundeanmeldelse fra 20.02.2018
Kundeservicen er super flink og leveringen hurtig og sikker. Kvaliteten af aluminiums pladen er helt i top og det klæder min væg perfekt. Vil klart bestille her igen en dag!
Kundeanmeldelse fra 19.02.2018
Hurtig og super elvering. Produktet i sig selv er fantastisk! God kvalitet, og det er fantastisk for foto-entusiaster, at der er så mange muligheder!
Anja skrevet d. 12.02.2018
Kort sagt: Saal kan virkelig anbefales!
Det er den bedste kvalitet jeg har oplevet i en fotobog, fantastisk resultat og alt var som forventet fra programmet hvor jeg planlagde bogen. Farverne står knivskarpe, samlingerne i siderne er plane og på billeder der går over to sider er det upåklageligt lavet. Virkelig god service og virkelig god leveringstid. Programmet tog noget tid at vende sig til, det var ikke helt så intuitivt som det kunne have været, men det var til at finde ud af og skabelonerne man kunne anvende var gode. Jeg savnede lidt flere udvalg en gang i mellem og en nemmere "freestyle". De første par gange hvor jeg besøgte hjemmesiden på mobiltelefonen var det svært at finde det jeg ledte efter, men priser og den slags var meget nemme at finde gennem programmet.
Steen skrevet d. 06.02.2018
Vores eneste anke er, at vi ikke for længe siden havde hørt om Saal! Så ville der ligge flere fotobøger på vores bord idag! Men, vi har allerede flere ideer og projekter til både fotobøger og plakater.
Utroligt, at man kan opnå så flot et resultat - uden at skulle bruge timer på at lære designprogrammet at kende! Det er gået som en leg! Godt, vi har lært jer at kende Saal!
Bastian skrevet d. 06.02.2018
Kvalitet: Billedet har en tynd film påsat når det kommer som beskyttelse (hvilket er fint), når man får den pillet af afsløre den flotteste kontrast og mættede farver. Meget pænt tryk. Jeg havde valgt akrylglas på aludibond - rigtig fint.
Service: Venligt personale som hjælper hurtigt og tydeligt, hvis man har brug for det.
Leveringstid: Der gik 1-1,5 uger før billedet kom, hvilket virker meget fint for et print i størrelsen 75x50cm.
Program: Virker en del outdated og ikke så moderne som andre programmer. Til formålet fungerer det dog.
Hjemmeside: Jeg søger mere information omkring de forskellige tryktyper til vægbilleder.
Kundeanmeldelse fra 05.02.2018
Jeg så opslaget på Instragram hvor man kunne prøve jeres produkter.
Selve siden er nem at navigere sig igennem.
Jeg er meget tilfreds.
Helle skrevet d. 05.02.2018
Jeg synes kvaliteten af produktet er helt vildt god. Og jeg tror, at jeg på trods af lidt tekniske bump på vejen alligevel vil bruge jer igen. Jeg har vist produktet og anbefalet jer på min instagram og det gør jeg kun med ting, jeg kan stå inde for.
Kundeanmeldelse fra 02.02.2018
Fin fotobog, det eneste minus er at der er en del små billeder
Og så havde jeg troet bogen var større end tilfældet
Kundeanmeldelse fra 30.01.2018
Jeg har lige fået min fotobog leveret, og må sige at kvaliteten er suveræn! Bogen har god farvegengivelse, rigtig fint hardcover, samt rigtig fine tykke glanssider, som er dejlige at bladre. Bestillings- og leveringsprocessen var hurtig og gnidningsfri. Jeg kommer helt sikkert til at bestille fotobøger fra Saal igen! Af små kommentarer vil jeg gerne nævne et par småting, som jeg fandt irriterende i designprogrammet:

1. Det er rigtig lækkert at der findes skabeloner til forskellige layouts, men ærgerligt at "tilføj tekst" funktionen kun eksisterer når man redigerer layoutet manuelt.

2. Jeg synes ikke at det fremgår helt af manualen til programmet, hvad "den røde kant" reelt betyder, jeg troede f.eks. at det var den linje, langs hvilken billederne ville blive beskåret uansest hvad - dog ser det ud til at det fungerer fint, når billedet går ud over linjen, som det f.eks. gør i nogle skabelon layouts.
Daniel skrevet d. 30.01.2018
Super tilfreds med resultatet! Super god kvalitet på produktet (fotobog med matte sider i hardback). Ret nemt design program - vil helt klart bruge Saal Digital igen.
Linda skrevet d. 30.01.2018
MEGET nemt at bestille og uploade billede til fotolærred og SÅ flot kvalitet, desuden overraskende hurtigt leveret. Jeg vil helt sikkert benytte mig af jeres service/hjemmeside igen.
Sladjana skrevet d. 29.01.2018
Jeg var meget tilfreds med den endelige resultat. Virkelig god kvalitet og hurtigt levering. Kan stærk anbefalles til alle som øsnker top kvalittet og fremregende service.
svenja skrevet d. 24.01.2018
Meget smukt fotobog, det er nemt at designe det og der er massere af muligheder.

Kvaliteten er bare fantastisk, jeg er så glad for min fotobog.

Hurtig levering, godt pakket ind så der ikke går noget i stykker.

Hjemmesiden er nemt at finde rundt i :)

Tusind tak for min vidunderlige fotobog !
Pia skrevet d. 22.01.2018
Jeg har været så heldig at få lov at lave en fotobog, til favorabel pris. Jeg læste om jeres tilbud på fb. Og hurtigt kom jeg igang med at lave en fotobog. Det var meget nemt at manovrere rundt på jeres hjemmeside, og meget brugervenlig beskrivelse af hvordan man skulle gøre, jeres skabeloner var nemme at bruge, jeg står nu her med det færdige resultat. Jeg et glad for det, jeg har mange dejlige billeder af min skønne familie, og vores venner, alle disse dejlige minder, i en smuk indbundet bog. Service, meget god, nu var det meget nemt at lave bogen, efter fyldestgørende beskrivelse. Men der var også mulighed for at hente hjælp, hvis man havde brug for det, efter at bestillingen var sendt, stod jeg med en fotobog tre dage efter, det er hurtig betjening og hurtig levering. Tusind tak for det fine arbejde i har lavet med bogen. Det bliver ikke sidste gang, jeg får lavet mine billeder hos jer.
Kundeanmeldelse fra 21.01.2018
God kvalitet, nemt program og hurtig levering! :)
Kundeanmeldelse fra 18.01.2018
Dette går stærkt, god kvalitet og en webshop der er til at finde ud af... Kan varmt anbefales.
Kundeanmeldelse fra 18.01.2018
SImpelt - med mulighed for selv at redigere samt se resultatet inden afsendelse, hurtig levering på 4 dage fra bestilling i webshop til modtaget på bopælen - kvaliteten holder...
annemette pedersen skrevet d. 18.01.2018
Jeg har nu modtaget min første bestilling. Service, leveringstid og kvaliteten på foto arbejdet har været meget tilfredsstillende, så jeg vil med glæde anbefale Saal -digital.
Henrik skrevet d. 16.01.2018
Fint billede
Frank skrevet d. 16.01.2018
Super god kvalitet, især er jeg begejstret for, at man kan lave 2 siders billeder, uden det irriterende mellemrum/forskydning.
Super kvalitet papir, kraftig kvalitet og god gengivelse af billeder.
Maria skrevet d. 15.01.2018
Super flot kvalitet på det vægbillede jeg bestilte. Kan helt klart anbefales. Nem og hurtig bestilling og levering.
Timmi skrevet d. 15.01.2018
Fantastisk service. hurtig levering og høj kvalitet ! :)
Per skrevet d. 14.01.2018
Generelt er jeg super tilfreds med fotobogen. Jeg valgte en mat forside, denne bliver meget hurtigt nusset. En anden gang vil jeg bestille en med blanke for og bagside.
Programmet til at lave bogen i, kunne godt have lidt flere skabeloner at vælge imellem, men det er meget nemt at bruge. Super hurtig levering, og jeg vil helt bestemt bruge Skal en anden gang.
Kundeanmeldelse fra 11.01.2018
Jeg er så tilfreds med bøgerne! De er i god kvalitet og meget flotte ! De har klart vundet når vi skal vælge fotobog til vores kommende bryllups billeder.
Per skrevet d. 10.01.2018
Programmet er let og navigere i. Gode tykke sider, og god kvalitet. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man vælger mat for- og bagside, er den meget sart.


Din mening er vigtig for os

Din produktanmeldelse lander direkte hos vores ledelse, som straks reagerer på dårligt feedback. Vi værdsætter selvfølgelig altid positiv feedback, men det er mere vigtigt for os at finde ud af, hvorfor du er utilfreds.

Faktuelle kundeanmeldelser bliver altid offentliggjort på Saal-Digital hjemmesiden, forudsat at du har givet dit samtykke.

Vi beder om din forståelse for, at subjektive kommentarer eller meget specifikke problemer ikke vil blive offentliggjort, og meget lange anmeldelser, kan blive forkortet.

Selvfølgelig kan du også skrive din anmeldelse på vores Facebook-side:https://www.facebook.com/Saal-Digital-Danmark-236746666829326/

Tak for din anmeldelse
Udfyld venligst alle felter markeret med rødt.
  • Giv os din mening mindst en gang!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  •  
  •  
  • Offentliggør ikke denne mening.
    image/* 8 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
    Tilføj billede
  • Skal vi kontakte dig?
    Oplys venligst dit ordrenummer, dit navn og telefonnummer/e-mailadresse, så vi kan kontakte dig vedrørende din anmeldelse. Du kan selvfølgelig også vælge at være anonym.

  • Mit fornavn kan offentliggøres
  • Indtast venligst dit ordrenummer, så vi kan yde en bedre service. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og vi ser frem til din hjælp.

Send din vurdering nu