meget god
4.7 / 5
af 24 kundeanmeldelser
5 stjerner
20
4 stjerner
4
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0


  • Vis alle
  • Del din købsoplevelse nu
Anja skrevet d. 12.02.2018
Kort sagt: Saal kan virkelig anbefales!
Det er den bedste kvalitet jeg har oplevet i en fotobog, fantastisk resultat og alt var som forventet fra programmet hvor jeg planlagde bogen. Farverne står knivskarpe, samlingerne i siderne er plane og på billeder der går over to sider er det upåklageligt lavet. Virkelig god service og virkelig god leveringstid. Programmet tog noget tid at vende sig til, det var ikke helt så intuitivt som det kunne have været, men det var til at finde ud af og skabelonerne man kunne anvende var gode. Jeg savnede lidt flere udvalg en gang i mellem og en nemmere "freestyle". De første par gange hvor jeg besøgte hjemmesiden på mobiltelefonen var det svært at finde det jeg ledte efter, men priser og den slags var meget nemme at finde gennem programmet.
Steen skrevet d. 06.02.2018
Vores eneste anke er, at vi ikke for længe siden havde hørt om Saal! Så ville der ligge flere fotobøger på vores bord idag! Men, vi har allerede flere ideer og projekter til både fotobøger og plakater.
Utroligt, at man kan opnå så flot et resultat - uden at skulle bruge timer på at lære designprogrammet at kende! Det er gået som en leg! Godt, vi har lært jer at kende Saal!
Bastian skrevet d. 06.02.2018
Kvalitet: Billedet har en tynd film påsat når det kommer som beskyttelse (hvilket er fint), når man får den pillet af afsløre den flotteste kontrast og mættede farver. Meget pænt tryk. Jeg havde valgt akrylglas på aludibond - rigtig fint.
Service: Venligt personale som hjælper hurtigt og tydeligt, hvis man har brug for det.
Leveringstid: Der gik 1-1,5 uger før billedet kom, hvilket virker meget fint for et print i størrelsen 75x50cm.
Program: Virker en del outdated og ikke så moderne som andre programmer. Til formålet fungerer det dog.
Hjemmeside: Jeg søger mere information omkring de forskellige tryktyper til vægbilleder.
Kundeanmeldelse fra 05.02.2018
Jeg så opslaget på Instragram hvor man kunne prøve jeres produkter.
Selve siden er nem at navigere sig igennem.
Jeg er meget tilfreds.
Helle skrevet d. 05.02.2018
Jeg synes kvaliteten af produktet er helt vildt god. Og jeg tror, at jeg på trods af lidt tekniske bump på vejen alligevel vil bruge jer igen. Jeg har vist produktet og anbefalet jer på min instagram og det gør jeg kun med ting, jeg kan stå inde for.
Kundeanmeldelse fra 30.01.2018
Jeg har lige fået min fotobog leveret, og må sige at kvaliteten er suveræn! Bogen har god farvegengivelse, rigtig fint hardcover, samt rigtig fine tykke glanssider, som er dejlige at bladre. Bestillings- og leveringsprocessen var hurtig og gnidningsfri. Jeg kommer helt sikkert til at bestille fotobøger fra Saal igen! Af små kommentarer vil jeg gerne nævne et par småting, som jeg fandt irriterende i designprogrammet:

1. Det er rigtig lækkert at der findes skabeloner til forskellige layouts, men ærgerligt at "tilføj tekst" funktionen kun eksisterer når man redigerer layoutet manuelt.

2. Jeg synes ikke at det fremgår helt af manualen til programmet, hvad "den røde kant" reelt betyder, jeg troede f.eks. at det var den linje, langs hvilken billederne ville blive beskåret uansest hvad - dog ser det ud til at det fungerer fint, når billedet går ud over linjen, som det f.eks. gør i nogle skabelon layouts.
Linda skrevet d. 30.01.2018
MEGET nemt at bestille og uploade billede til fotolærred og SÅ flot kvalitet, desuden overraskende hurtigt leveret. Jeg vil helt sikkert benytte mig af jeres service/hjemmeside igen.
Sladjana skrevet d. 29.01.2018
Jeg var meget tilfreds med den endelige resultat. Virkelig god kvalitet og hurtigt levering. Kan stærk anbefalles til alle som øsnker top kvalittet og fremregende service.
svenja skrevet d. 24.01.2018
Meget smukt fotobog, det er nemt at designe det og der er massere af muligheder.

Kvaliteten er bare fantastisk, jeg er så glad for min fotobog.

Hurtig levering, godt pakket ind så der ikke går noget i stykker.

Hjemmesiden er nemt at finde rundt i :)

Tusind tak for min vidunderlige fotobog !
Pia skrevet d. 22.01.2018
Jeg har været så heldig at få lov at lave en fotobog, til favorabel pris. Jeg læste om jeres tilbud på fb. Og hurtigt kom jeg igang med at lave en fotobog. Det var meget nemt at manovrere rundt på jeres hjemmeside, og meget brugervenlig beskrivelse af hvordan man skulle gøre, jeres skabeloner var nemme at bruge, jeg står nu her med det færdige resultat. Jeg et glad for det, jeg har mange dejlige billeder af min skønne familie, og vores venner, alle disse dejlige minder, i en smuk indbundet bog. Service, meget god, nu var det meget nemt at lave bogen, efter fyldestgørende beskrivelse. Men der var også mulighed for at hente hjælp, hvis man havde brug for det, efter at bestillingen var sendt, stod jeg med en fotobog tre dage efter, det er hurtig betjening og hurtig levering. Tusind tak for det fine arbejde i har lavet med bogen. Det bliver ikke sidste gang, jeg får lavet mine billeder hos jer.
Kundeanmeldelse fra 21.01.2018
God kvalitet, nemt program og hurtig levering! :)
Kundeanmeldelse fra 18.01.2018
Dette går stærkt, god kvalitet og en webshop der er til at finde ud af... Kan varmt anbefales.
Kundeanmeldelse fra 18.01.2018
SImpelt - med mulighed for selv at redigere samt se resultatet inden afsendelse, hurtig levering på 4 dage fra bestilling i webshop til modtaget på bopælen - kvaliteten holder...
annemette pedersen skrevet d. 18.01.2018
Jeg har nu modtaget min første bestilling. Service, leveringstid og kvaliteten på foto arbejdet har været meget tilfredsstillende, så jeg vil med glæde anbefale Saal -digital.
Henrik skrevet d. 16.01.2018
Fint billede
Frank skrevet d. 16.01.2018
Super god kvalitet, især er jeg begejstret for, at man kan lave 2 siders billeder, uden det irriterende mellemrum/forskydning.
Super kvalitet papir, kraftig kvalitet og god gengivelse af billeder.
Maria skrevet d. 15.01.2018
Super flot kvalitet på det vægbillede jeg bestilte. Kan helt klart anbefales. Nem og hurtig bestilling og levering.
Timmi skrevet d. 15.01.2018
Fantastisk service. hurtig levering og høj kvalitet ! :)
Per skrevet d. 14.01.2018
Generelt er jeg super tilfreds med fotobogen. Jeg valgte en mat forside, denne bliver meget hurtigt nusset. En anden gang vil jeg bestille en med blanke for og bagside.
Programmet til at lave bogen i, kunne godt have lidt flere skabeloner at vælge imellem, men det er meget nemt at bruge. Super hurtig levering, og jeg vil helt bestemt bruge Skal en anden gang.
Kundeanmeldelse fra 11.01.2018
Jeg er så tilfreds med bøgerne! De er i god kvalitet og meget flotte ! De har klart vundet når vi skal vælge fotobog til vores kommende bryllups billeder.
Per skrevet d. 10.01.2018
Programmet er let og navigere i. Gode tykke sider, og god kvalitet. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man vælger mat for- og bagside, er den meget sart.
Anders skrevet d. 10.01.2018
Virkelig virkelig hurtigt ekspedition. Samme dag ordren var lagt blev den sat i produktion. Virkelig god kundeservice og produktet levede op til forventningerne
Kundeanmeldelse fra 02.01.2018
Jeg siger tak for den meget gode service jeg har modtaget og de hurtige svar på mine emails, jeg glæder mig så meget til at modtage produktet som er fotobogen, som jeg lavede via jeres program.
Kundeanmeldelse fra 02.01.2018
Fotohæftet var flot udført med fine overskuelige sider. Let at bladre i.
Har man spørgsmål er der hurtigt svar, og leveringstiden var god.


Din mening er vigtig for os

Din produktanmeldelse lander direkte hos vores ledelse, som straks reagerer på dårligt feedback. Vi værdsætter selvfølgelig altid positiv feedback, men det er mere vigtigt for os at finde ud af, hvorfor du er utilfreds.

Faktuelle kundeanmeldelser bliver altid offentliggjort på Saal-Digital hjemmesiden, forudsat at du har givet dit samtykke.

Vi beder om din forståelse for, at subjektive kommentarer eller meget specifikke problemer ikke vil blive offentliggjort, og meget lange anmeldelser, kan blive forkortet.

Selvfølgelig kan du også skrive din anmeldelse på vores Facebook-side:https://www.facebook.com/Saal-Digital-Danmark-236746666829326/

Tak for din anmeldelse
Udfyld venligst alle felter markeret med rødt.
  • Giv os din mening mindst en gang!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  •  
  •  
  • Offentliggør ikke denne mening.
    image/* 8 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
    Tilføj billede
  • Skal vi kontakte dig?
    Oplys venligst dit ordrenummer, dit navn og telefonnummer/e-mailadresse, så vi kan kontakte dig vedrørende din anmeldelse. Du kan selvfølgelig også vælge at være anonym.

  • Mit fornavn kan offentliggøres
  • Indtast venligst dit ordrenummer, så vi kan yde en bedre service. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og vi ser frem til din hjælp.

Send din vurdering nu