meget god
4.7 / 5
af 8 kundeanmeldelser
5 stjerner
7
4 stjerner
1
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0


  • Vis alle
  • Del din købsoplevelse nu
Henrik skrevet d. 16.01.2018
Fint billede
Frank skrevet d. 16.01.2018
Super god kvalitet, især er jeg begejstret for, at man kan lave 2 siders billeder, uden det irriterende mellemrum/forskydning hos b.la. Cewe.
Super kvalitet papir, kraftig kvalitet og god gengivelse af billeder.
Maria skrevet d. 15.01.2018
Super flot kvalitet på det vægbillede jeg bestilte. Kan helt klart anbefales. Nem og hurtig bestilling og levering.
Timmi skrevet d. 15.01.2018
Fantastisk service. hurtig levering og høj kvalitet ! :)
Per skrevet d. 14.01.2018
Generelt er jeg super tilfreds med fotobogen. Jeg valgte en mat forside, denne bliver meget hurtigt nusset. En anden gang vil jeg bestille en med blanke for og bagside.
Programmet til at lave bogen i, kunne godt have lidt flere skabeloner at vælge imellem, men det er meget nemt at bruge. Super hurtig levering, og jeg vil helt bestemt bruge Skal en anden gang.
Anders skrevet d. 10.01.2018
Virkelig virkelig hurtigt ekspedition. Samme dag ordren var lagt blev den sat i produktion. Virkelig god kundeservice og produktet levede op til forventningerne
Kundeanmeldelse fra 02.01.2018
Jeg siger tak for den meget gode service jeg har modtaget og de hurtige svar på mine emails, jeg glæder mig så meget til at modtage produktet som er fotobogen, som jeg lavede via jeres program.
Kundeanmeldelse fra 02.01.2018
Fotohæftet var flot udført med fine overskuelige sider. Let at bladre i.
Har man spørgsmål er der hurtigt svar, og leveringstiden var god.


Din mening er vigtig for os

Din produktanmeldelse lander direkte hos vores ledelse, som straks reagerer på dårligt feedback. Vi værdsætter selvfølgelig altid positiv feedback, men det er mere vigtigt for os at finde ud af, hvorfor du er utilfreds.

Faktuelle kundeanmeldelser bliver altid offentliggjort på Saal-Digital hjemmesiden, forudsat at du har givet dit samtykke.

Vi beder om din forståelse for, at subjektive kommentarer eller meget specifikke problemer ikke vil blive offentliggjort, og meget lange anmeldelser, kan blive forkortet.

Selvfølgelig kan du også skrive din anmeldelse på vores Facebook-side:https://www.facebook.com/Saal-Digital-Danmark-236746666829326/

Tak for din anmeldelse
Udfyld venligst alle felter markeret med rødt.
  • Giv os din mening mindst en gang!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  •  
  •  
  • Offentliggør ikke denne mening.
    image/* 8 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
    Tilføj billede
  • Skal vi kontakte dig?
    Oplys venligst dit ordrenummer, dit navn og telefonnummer/e-mailadresse, så vi kan kontakte dig vedrørende din anmeldelse. Du kan selvfølgelig også vælge at være anonym.

  • Mit fornavn kan offentliggøres
  • Indtast venligst dit ordrenummer, så vi kan yde en bedre service. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og vi ser frem til din hjælp.

Send din vurdering nu