Fotofremkaldelse på Fujifilm silke | portræt papir

Fujifilm Crystal Archive DPII Digital Professional papir

Produktegenskaber:

  • Silkemat overflade
  • Strålende detaljer
  • Usædvanlig stort farverum
  • Fremragende skygge detaljer
  • Naturlig udseende
  • Download ICC-profil

Download programmet nu

Software Windows (7,3 MB)Software Mac OS X (7,4 MB)

Alternativt tilbyder vi også en direkte upload

Fujifilm silke/portræt

Det førsteklasses fotopapir fra Fujicolor er et solidt farvepapir med høj stabilitet. Vi anvender den nyeste teknologi for at kunne opfylde dine forventninger: fremragende farvegengivelse, bredt farverum og naturlige udseende billeder.

Særlige ru overflade for at undgå uønsket kopiering

Vil du gerne undgå at dit billede bliver kopieret? Så er dette fotopapir det rigtige valg for dig. Den særlige silke overflade gør det umuligt at skanne billedet, og dermed er billedet beskyttet mod at blive kopieret.

Premium billeder med automatisk billedforbedring

Hvis du vælger vores premium billeder er billedforbedrings-funktionen automatisk aktiveret. Alle over- eller undereksponeret billeder forbedres, således at detaljer bliver synlige igen. Funktionen har røde-øjne-korrektur og ansigtsgenkendelse, og den formindsker også baggrundsstøj på billederne.

Pro-billeder til professionelle (med ICC-profil)

Pro-billedfremkaldelsen er tilsigtet det professionelle segment. Her kan du bruge et billedredigeringsprogram, såsom Photoshop eller Lightroom, til at redigere dine billeder. Den automatiske billedforbedrings funktion bruges ikke her. For at opnå et optimalt farveresultat, tilbyder vi dig en ICC-profil til at softproofe med.

 

 

Saal design program

Bestil dine billeder i Saals design program

Du kan hurtigt og nemt bestille dine billeder ved hjælp af Saals design. Kombiner formater eller overflader og bestil det ønskede antal billeder - med kun et par museklik.

Download programmet nu

Software Windows (7,3 MB)Software Mac OS X (7,4 MB)

Alternativt tilbyder vi også en direkte upload