Fotoplakat lavet af papirtypen Fujifilm perlemor fra Saal Digital

Dit velkomstgavekort* til en værdi af 110 kr.*: WB524LFT

Fotoplakat lavet med papiret Fujifilm perlemor, som har en karakteristisk perlemors glans og en subtil sølveffekt, når lyset falder på det.

Få et velkomst-gavekort til en værdi af 110 kr.* til din personlige fotoplakat. Tilbuddet er gyldigt til 31/12/2017. Minimum ordre er 225 kr.. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatkoder eller gavekort.
Gavekort kan kun indløses én gang.

Fujifilm fotopapir i perlmor

Fujifilm Crystal Archive DPII Digital Pearl Professional papiret er et farvepapir med et metallisk skin og perlemors refleksion. Papiret er tykt og har en meget høj styrke, som er designet specielt til højkvalitets fotoplakater. Afhængigt af lyset, skabes der en sølvskinnende, perlemors flimrende effekt, og selv hudfarve-toner har en subtil glans.

Metallisk skinnende effekt

Den specielle metallisk glans skyldes de fine glimmerpigmenter belagt med en tynd film af titandioxid, der ligger under den lysfølsomme emulsion. Den sølvskinnende glans på plakatens overflade skyldes samspillet af gennemsigtigheden, brydningen og interferensen forårsager lyset, den sølvskinnende glans på plakatens overflade.

Mange anvendelsesmuligheder

Dette papir er ideelt til højkvalitets mode- og produktfotografering, raffinerede portrætter, elegante arkitektoniske fotografier samt studio- og udendørsfotografier, der kræver en særlig plastisk og rumlig dybdeeffekt.

Lær også om vores fotoplakater i overfladerne mat, højglans og silke/portræt eller i metallic og fujiflex. Vi tilbyder også  FineArt plakaterne Photo Rag®, Pearl og Baryta.

Oplev effekten på Fujifilm perlemors plakaten
Saal Digital DK
Hent på App StoreFindes nu på Google Play Butik
VisVis