Mini-leporello - praktisk og sofistikeret

Professionel præsentation af dine billeder eller din portefølje

Mini-leporello - praktisk og sofistikeret

"Mini" men med masser af anvendelsesmuligheder

Vi præsenterer en smart og  praktisk måde at fremvise dine billeder på. Takket være den specielle foldeteknik, kan mini-leporelloen let foldes sammen til en praktisk størrelse. Den er velegnet som et helt specielt visitkort, en gave eller som en personlig dekoration på hylden eller skrivebordet.

Mini-leporelloen fås i tre formater og tre forskellige typer papir. Afhængig af den valgte størrelse, kan du frit designe 10 eller 12 sider.

Mini-leporello 9 x 11 cm

Mini-leporello, kort, personlig gave

Mini-leporello 7 x 9 cm

Mini-leporello, personlig gave, kort

Mini-leporello 9 x 9 cm

Mini-leporello 9 x 9cm, kort, personlig gave

Professionel præsentation af din porteføljer

Præsenter dine billeder eller din portefølje i en mini-leporello! Harmonika folden gør det nemt at folde kortet sammen, og tage med på farten. Afhængig af størrelsen, kan du frit designe 10 eller 12 sider. Den fås i tre forskellige størrelser og med tre forskellige overflader.

Et specielt takkekort

Mini-leporelloen kan bruges på forskellige måder. Det kan f.eks. bruges som et takkekort til dine gæster. Tilføj et flot billede fra dit bryllup, konfirmation eller fra en anden fest, og giv dine gæster et personligt takkekort.

Mini-leporello overfladerne

Vælg mellem tre overflader. "Classic" er en af dem.

Papirtypen "classic"

Papirtypen "classic" har en overfladevægt på 300 g/m², og en meget glat og hvid overflade. Farverne er lyse, naturlige og livagtige på papiret.

Opdag en af vores papirtyper, som vi tilbyder til vores kort: "perlemor"

Papirtype "perlemor"

Papirtypen perlemor har et meget elegant udseende, og byder på en intens strålende overflade. Farverne er lyse, naturlige og livagtige på papiret.

Papiret med en "struktureret" overflade giver dit kort karakter.

Papirtypen "struktureret"

Papirtypen "struktureret" har en overfladevægt på 300 g/m². Det har et helt særligt touch, og en mini-leporello lavet med det papir kan let genkendes. Farverne er strålende, naturlige og livagtige på papiret.