Fotofremkaldelse i Fujifilm højglans

Fujifilm Crystal Archive DPII Digital Professional papir

Produktegenskaber:

  • Overflade: Højglans
  • Usædvanlige strålende billeder
  • Naturlig teint
  • Meget høj detaljegengivelse
  • Exceptionel holdbarhed

 

 

Download programmet nu

Software Windows (7,3 MB)Software Mac OS X (7,4 MB)

Alternativt tilbyder vi også en direkte upload

Dine billeder med fremragende farvegengivelse

Specielt fotopapir til digitale billeder. Det robuste FUJIFILM Crystal Archive DPII Digital Professional papir har tykkere sider, og er specielt designet til fremkaldelse af billeder. Prøv - og oplev kvaliteten med egne øjne.

Det sølvhalogenholdige fotopapir gengiver farverne nøjagtigt, og har en høj Dmax-værdi for mørke og mættede nuancer samt skarpe tekster, uanset størrelsen på billedet.

Pro-billeder til professionelle (med ICC-profil)

Pro-billedfremkaldelsen er tilsigtet det professionelle segment. Her kan du bruge et billedredigeringsprogram, såsom Photoshop eller Lightroom, til at redigere dine billeder. Den automatiske billedforbedrings funktion bruges ikke her.For at opnå et optimalt farveresultat, tilbyder vi dig en ICC-profil til at softproofe med.

Premium billeder med billedforbedring

Du kan også vælge premium billeder og lade os tage os af dine billeder: Vi tilbyder nemlig en automatiske billedforbedrings-funktion, som forbedrer dine billeder. Denne funktion retter billeder, der er enten undereksponerede eller overeksponerede, har røde øjne, og den forbedrer skygger og reducerer baggrundsstøj.

Saal design program

Bestil dine billeder ved hjælp af Saals design program

Du kan hurtigt og nemt bestille dine billeder ved hjælp af Saals designprogram. Kombiner formater eller overflader og bestil det ønskede antal billeder - med kun et par museklik.

Download programmet nu

Software Windows (7,3 MB)Software Mac OS X (7,4 MB)

Alternativt tilbyder vi også en direkte upload